Fevzi Çakmak Ortaokulu

WEB https://tokatfevzicakmakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KAŞIKCIBAĞLARI MAH. AHMET YESEVİ CAD. NO: 2 MERKEZ / TOKAT
VİZYON : FEVZİ ÇAKMAK ORTAOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; Çağın ve geleceğin becerileri ile donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen; bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Ayrıca tüm bu çalışmalara ekip ruhu, kurum kültürü oluşturmuş, bu ruhu dışarıya başarı ve etkinlikleri ile yansıtabilen Tokat´ta örnek alınan bir okul haline gelmektir.
MİSYON : FEVZİ ÇAKMAK ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ; Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; sağlam karakterli, dürüst, vatansever, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30-11:45 13:00-15:20